ANVÄNDNINGSVILLKOR FÖR BUTIKEN

Användarvillkor

1. Allmän information 

Vi är mycket glada att du besöker vår webbplats www.tutaslietas.lv (hädanefter kallad webbplatsen). Informationen som finns tillgänglig här är avsedd att kunna erbjuda dig en trevlig upplevelse i Tottas sakers webbutik. Genom att använda denna webbplats och köpa produkter från Tottas saker, bekräftar du att du godkänner dessa användarvillkor, samt hjälper oss att skapa snällt och utbildande innehåll till de små.

Ägaren till hemsidan och webbutiken Tottas saker är SIA Ausma Media, organisationsnummer 40203194571, adress Kr. Barona iela 28a-9, LV-1011, Riga, Lettland. Om du har några frågor angående användarvillkoren, vänligen kontakta oss genom att skriva till: veikals@ausma.lv. Allt innehåll som publiceras på denna webbplats tillhör SIA Ausma Media. Alla rättigheter förbehållna. 

2. Användning

Användarvillkoren gäller för användningen av webbplatsen och alla transaktioner som ingås med SIA Ausma Media (hädanefter Ausma Media, oss eller vi). Genom att lägga en beställning godkänner du automatiskt våra användarvillkor.

3. Dataskydd

Det är ytterst viktigt för oss att hålla din personliga information konfidentiell och säker. Kundinformationen behövs för att erbjuda bästa kundservice och fullfölja beställningar. Vi behåller dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att behandla beställningen vi mottagit från dig. Vi tar ansvar för all personlig information, såsom ditt namn, adress osv., som du lämnar ut till oss och kommer inte att vidarebefordra den till tredje part. All information kommer alltid att vara säker eftersom vi upprätthåller strikta datasäkerhetsstandarder. Varje betalning krypteras med SSL, som används för att säkra onlinetransaktioner. Den tillhandahåller viktiga funktioner inom ömsesidig autentisering, datakryptering och integritet för säkra transaktioner. 

4. Prispolicy

Euro (EUR) används som valuta i transaktioner med alla länder. Moms ingår i varupriset. Observera att alla priser och produktinformation i webbutiken Tottas saker kan ändras. 

5. Åldersbegränsningar

Du måste vara minst 18 år för att handla i webbutiken Tottas saker. 

6. Färger

Vi har försökt att visa färgerna på de produkter som erbjuds på webbplatsen så exakt som möjligt. Men färgerna du ser beror också på färgkalibreringen av din dators eller enhets skärm, så vi kan inte garantera att färgerna du ser är korrekta. 

7. Beställning och betalning

När du har valt de varor du vill köpa och klickat på “Bekräfta beställning” får du ett bekräftelsemejl. Du kan betala i webbutiken med Visa, Visa Electron, MasterCard eller American Express, samt via banköverföring. Om du vill göra några ändringar i din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart via e-post veikals@ausma.lv eller per telefon +371 29717959. Det kan hända att vi inte hinner göra ändringar i din beställning, så vi ber om ursäkt i förväg för eventuella orsakade besvär, men vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Vi vidarebefordrar inte kreditkorts- eller annan betalningsinformation till tredje part, förutom för betalningshantering för beställda varor enligt lag. 

8. Ändringar av villkoren

Ausma Media kan från tid till annan ändra dessa villkor för att inkludera nya, tidigare oförutsedda och inte inkluderade användarvillkor. Alla ändringar kommer att publiceras på hemsidan. Genom att besöka och använda vår webbplats i framtiden godkänner du alla ändringar som gjorts i villkoren. Observera att dessa villkor endast gäller den information du lämnar på vår webbplats. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon. Säkerhetsvillkoren uppdaterades senast den 1 november 2021. 

9. Leveransinformation 

Leveranssätt

Vi erbjuder dig gärna leverans till AS Latvijas Pasts och Omnivas paketautomater. Beställningar skickas vanligtvis inom 2-5 arbetsdagar efter att du lagt din beställning (observera att beställningar inte levereras på lördagar, söndagar och allmänna helgdagar i Lettland). Leveranstiden för beställningen är 2-3 dagar efter att beställningen skickats. Vid utförsäljningar är leveranstiden 5-10 dagar. Beställningen levereras till den adress du angav vid ditt köp i Tottas sakers webbutik. Vi gör vårt allra bästa för att din beställning levereras i tid, även om det ibland på grund av olika orsaker kan förekomma förseningar. Om leveransen försenas på grund av force majeure eller omständigheter orsakade av tredje part kommer du att meddelas om förseningen via e-post.

Leveranspriser

Leverans i Lettland 3 €
Leverans utanför Lettland 10 € (tullavgifter och andra skatteavgifter kan tillämpas, om sådana föreskrivs av mottagarlandets lagar och regler).

10. Retur av varor

Teamet bakom Tottas sakers webbutik försöker tillfredsställa varje köpares önskemål och gör sitt bästa för att göra varuretur till ett sällsynt fenomen. Men om du inte är nöjd med din produkt har du möjlighet att byta den inom 14 dagar från mottagandet utan extra kostnad. Tottas sakers webbutik tar emot varor för utbyte om de returneras rena och oskadade med alla tillbehör. Om du vill byta en produkt, vänligen kontakta oss på mejladressen veikals@ausma.lv. Efter bekräftelse skickar du produkten till: SIA Ausma Media, organisationsnummer 40203194571, adress: Kr. Barona iela 28a-9, LV-1011, Riga, Lettland, med indikation om du vill byta varan eller få pengarna tillbaka. Köparen står för fraktkostnaden. Om du väljer att få återbetalning för köpet kommer överföringen att göras till det konto från vilket beställningen betalades. Återbetalning sker inom 14 dagar efter mottagandet av varan.